Felurile principale nu au fost niciodată atât de ușor de preparat cu rețetele Bonduelle

Filtru 383 rezultate

Rețete-383 rezultate

Sortează după :
Omletă cu porumb
Lasagna cu porumb
Puchero - tocană argentiniană
Rață în stil chinezesc
Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si țelină
Carne de porc yin și yang
Baghetă franțuzească cu usturoi
Somon marinat cu salată de linte
Ratatouille - tocăniță de legume
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb
Paella
Hutspot
Pui cu curry în stil indian
Creveți cu legume
Somon cu wasabi
Orez sushi
Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar
Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican
Ceviche - Pește marinat în tomate și suc de lămâie
Eintopf - carne și legume gătite la oală
Kalalaatikko - pește la cuptor cu cartofi franțuzești
KÖTTBULLAR - perișoare suedeze cu carne tocată
Mi Krop - Tăiței Thai prăjiți
Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia
Lasagna
Risotto - mâncare pe bază de orez
Piept de pui la grătar cu 'Sombrero'
Piept de rață cu cușcuș și legume
Bacalhau - cod din Portugalia cu cartofi fierți
Feijoada - mâncare de fasole roșie cu bucăți de carne de porc
Bogracs - gulaș unguresc
Papricaș
Lecsó - tocană ungurească
Mușchi de vită la cuptor - svickova
Varză bigos
Creveți în sos de usturoi
Pui în marinată caraibeană jerk
Pești zburători prăjiți
Orez cu fasole în stil caraibean
Tocană de pui cu vin Burgundy
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Frigărui de ciuperci cu busuioc
Spanac cu ciuperci gratinate
Friptură din carne tocată cu mazăre
Păstrăv crocant
Fasole roșie în nuci
Fasole verde cu ouă
Orez cu porumb
Tocăniță de fasole franțuzească
Pilaf de orez cu stafide
Tolma - frunze de viță-de-vie umplute
Pește pe pat de legume
Piept de rață cu piure de mazăre și cartofi dulci
Orez cu legume, biscuite de parmezan și somon
Crap umplut pe pat de legume
Cotlete de porc umplute cu mazăre
Millefeuille din mușchi de vită, ciuperci și chipsuri de parmezan
Spanac cu ou și mămăligă
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean
Friptură de porc alături de panna cotta cu legume Bonduelle, jeleu de sfeclă și păstăi usturoiate