Friptură din carne tocată cu mazăre
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
35 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 felii de pâine
1 ml. lapte
1 ou
Pătrunjel tocat mărunt
Mărar
Sare
Piper
Ulei
Făină
20 g unt
500 g amestec de carne tocată de porc și vită
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 felii de pâine
1 ml. lapte
1 ou
Pătrunjel tocat mărunt
Mărar
Sare
Piper
Ulei
Făină
20 g unt
500 g amestec de carne tocată de porc și vită
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 felii de pâine
1 ml. lapte
1 ou
Pătrunjel tocat mărunt
Mărar
Sare
Piper
Ulei
Făină
20 g unt
500 g amestec de carne tocată de porc și vită
1 ceapă
2 căței de usturoi
2 felii de pâine
1 ml. lapte
1 ou
Pătrunjel tocat mărunt
Mărar
Sare
Piper
Ulei
Făină
20 g unt
500 g amestec de carne tocată de porc și vită
- Pași 1Taie ceapa și usturoiul și prăjește-le în puțin ulei.
- Pași 2Înmoaie pâinea în lapte și las-o să se scurgă 10 minute, apoi stoarce-o.
- Pași 3Taie frunzele de pătrunjel. Acum amestecă carnea, pătrunjelul, ceapa și usturoiul, pâinea și oul și adaugă puțină sare și piper. Frământă amestecul 10 minute. (Dacă ai timp, lasă amestecul să stea 2 ore.)
- Pași 4Fă chiftele și apasăle până se fac de 2 cm grosime, dăle prin făină și prăjeștele în tigaie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Bruschete cu salată franțuzească
O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delicios!
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Descoperă și...