Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
Rețete făcute cu
Amestec de legume pentru supă cremă de legume...
Pași 1
Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.
Pași 2
Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.
Pași 3
-
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...