Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă vegană
O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Imperial VAPEUR
750 ml supă instant vegetală
1 conservă (400 g) roșii cuburi
1 ceapă medie
4 căței usturoi
2 frunze de dafin
1 legătură pătrunjel
1 linguriță oregano uscat
1 linguriță cimbru uscat
½ linguriță pudră de ceapă
1 lingură ulei de măsline
sare și piper după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Imperial VAPEUR
750 ml supă instant vegetală
1 conservă (400 g) roșii cuburi
1 ceapă medie
4 căței usturoi
2 frunze de dafin
1 legătură pătrunjel
1 linguriță oregano uscat
1 linguriță cimbru uscat
½ linguriță pudră de ceapă
1 lingură ulei de măsline
sare și piper după gust
Rețete făcute cu
Amestec de legume Imperial VAPEUR
Pași 1
Tocăm pătrunjelul, ceapa și usturoiul cuburi.
Pași 2
Călim 2-3 minute la foc mediu ceapa cu puțin ulei de măsline, după care adăugăm și usturoiul și mai călim împreună 30 secunde. Adăugăm amestecul de legume și mai călim împreună 1-2 minute.
Pași 3
Adăugăm supa de legume instant și roșiile și lăsăm la fiert la foc mic timp de 30-45 minute amestecând din când în când.
Pași 4
Condimentăm cu oregano, cimbru și pudra de ceapă. La final, adăugăm și pătrunjelul.
Sfaturi în bucătărie
Servim cald alături de biscuiți sărați, grisine sau pâine prăjită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...