Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
Rețete făcute cu
Amestec de legume pentru supă cremă de conopi...
Pași 1
Tăiem legumele în bucăți mari și le punem în tavă alături de amestecul pentru supă cremă de conopidă de la Bonduelle.
Pași 2
Asezonăm cu boia afumată, rozmarin, sare și piper. Adăugăm ulei.
Pași 3
Amestecăm legumele și punem la cuptor pentru 30 de minute, la 190 de grade.
Pași 4
După ce legumele sau copt, punem totul întro oală și le fierbem pentru aproximativ 10 minute. Blenduim legumele fierte, adăugăm unt și smântână lichidă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Salată regală de legume cu file de pește...
O rețetă simplă și extrem de delicioasă!
Rigatoni încoronați cu legume și sos de ...
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.