Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Rigatoni încoronați cu legume și sos de smântână
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
250 g rigatoni
Sare
Piper
200 ml. smântână pentru gătit
50 g parmezan ras
1 lingură de unt
2-3 căței de usturoi
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
250 g rigatoni
Sare
Piper
200 ml. smântână pentru gătit
50 g parmezan ras
1 lingură de unt
2-3 căței de usturoi
Rețete făcute cu
Amestec de legume Imperial VAPEUR
Pași 1
Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Rigatoni se fierb și ei separat, în apă cu sare, timpul recomandat pe ambalaj.
Pași 2
Într-o tigaie topim untul și îl aromatizăm cu usturoi, dar avem grijă să nu îl ardem. Stingem totul cu smântână pentru gătit și amestecăm până ce devin o cremă fină și densă. Adăugăm parmezanul ras și nu uităm să asezonăm cu sare și de piper.
Pași 3
În sosul obținut turnăm legumele Royal Mix Vapeur și rigatoni fierte și amestecăm cu grijă, astfel încât să acoperim toate ingredientele cu sos.
Pași 4
Dacă ni se pare că sosul este mult prea gros, îl putem subția cu puțină apă în care au fost fierte pastele.
Pași 5
Pe farfurie așezăm la bază pastele și punem pe deasupra legumele, pentru a obține un preparat colorat și apetisant.
Sfaturi în bucătărie
Folosim frunze proaspete de busuioc sau de pătrunjel pentru decor.
Pentru un gust intens, putem adăuga în sos câteva cuburi de gorgonzola.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...