Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
Rețete făcute cu
Fasole neagră
Amestec de legume pentru supă cremă de conopi...
Pași 1
Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.
Pași 2
Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug.
Pași 3
Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!