Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
1 Miniconservă fasole neagră 80 g
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
2 cepe roșii mici
2 lingurițe de zahăr
1 linguriță de ulei de măsline
1 lingură de apă
4 felii de pâine prăjită
5 g zahăr
Sare
Paprika afumată
Fulgi de chilli
- Pași 1Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.
- Pași 2Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug.
- Pași 3Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.
Descoperă și...