Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

1 Miniconservă fasole neagră 80 g

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

2 cepe roșii mici

2 lingurițe de zahăr

1 linguriță de ulei de măsline

1 lingură de apă

4 felii de pâine prăjită

5 g zahăr

Sare

Paprika afumată

Fulgi de chilli
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

1 Miniconservă fasole neagră 80 g

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

2 cepe roșii mici

2 lingurițe de zahăr

1 linguriță de ulei de măsline

1 lingură de apă

4 felii de pâine prăjită

5 g zahăr

Sare

Paprika afumată

Fulgi de chilli
  1. Pași 1
    Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de conopidă în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele și condimentăm după gust.
  2. Pași 2
    Adăugăm într-o tigaie puțin ulei și ceapa tăiată fâșii, pe care o lăsăm la foc mic până se înmoaie. Adăugăm fasolea neagră și zahărul și mai tinem pe foc încă 4-5 minute. Condimentăm cu sare și fulgi de chilli din belșug.
  3. Pași 3
    Servim supa alături de mini bruschetele cu fasole neagră și ceapă caramelizată.