Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Ușor
4 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Rețete făcute cu
Fasole albă boabe
Pași 1
Tocăm ceapa, rădăcina de țelină, morcovii, pătrunjelul și usturoiul.
Pași 2
Punem în uleiul încins morcovii, rădăcina de țelină și ceapa. Le gătim pentru aproximativ 5 minute.
Pași 3
Adăugăm usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Lăsăm încă 3 minute.
Pași 4
Peste aceste ingrediente punem fasolea, sosul de roșii și stockul de legume. Reducem temperatura la foc potrivit și lăsăm la gătit pentru 2530 de minute.
Pași 5
Adăugăm pătrunjel, sare, piper și parmezan în momentul servirii.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingre...