Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Atent selecționată, fasolea albă Bretona Bonduelle este un preparat versatil. Se poate transforma într-o bază pentru diverse mâncăruri, având deja un sos delicios de tomate. Produsul este bogat în fibre și proteine.
Fasole albă boabe (36%), sos (64%): apă, concentrat de tomate (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, condimente (1%).
Urme de Grâu + gluten, Soia.
pentru 100g | |
---|---|
Energie în (kJ) | 453 kJ |
Energie (kcal) | 108 kcal |
Grăsimi (g) | 3,2 g |
- din care acizi saturati (g) | 0,4 g |
Glucide (g) | 13 g |
- din care zaharuri (g) | 5,8 g |
Fibre (g) | 5,1 g |
Proteine (g) | 4,3 g |
Sare (g) | 1,00 g |
Produsul este bogat în fibre și proteine, nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.
Descoperă rețetele
Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Supă de legume și piept de pui
O rețetă sănătoasă și simplă de supă cu legume și pui de la Bonduelle pentru toată familia ta.