Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Atent selecționată, fasolea albă Bretona Bonduelle este un preparat versatil. Se poate transforma într-o bază pentru diverse mâncăruri, având deja un sos delicios de tomate. Produsul este bogat în fibre și proteine.

greutate netă: 400 g
ingrediente

Fasole albă boabe (36%), sos (64%): apă, concentrat de tomate (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, condimente (1%).

Fără conservanți în conformitate cu legislația în vigoare.

Urme de Soia.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 215g
Energie în kJ 455 kJ 976 kJ
Energie (kcal) 109 kcal 233 kcal
Grăsimi (g) 3,2 g 6,9 g
Din care acizi saturati (g) 0,4 g 0,9 g
Glucide (g) 13,1 g 28 g
Din care zaharuri (g) 5,8 g 12 g
Fibre (g) 5,1 g 11 g
Proteine (g) 4,3 g 9,2 g
Sare (g) 1,00 g 2,2 g
gătire

Produsul este bogat în fibre și proteine, nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.

păstrare

Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.

  • Salată rapidă cu fasole neagră

    Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!

  • Fasole albă cu cârnați și cimbru

    Un preparat delicios pentru întreaga familie