Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Fasolea roșie boabe în sos tomat picant Peruana Bonduelle poate fi consumată atât individual, cât și parte a unor preparate. Este ideală în combinații cu orez, în salate și, desigur, în preparatele de inspirație mexicană.
ingrediente
Fasole roşie boabe (36%), sos (64%): apă, concentrat de roşii (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, usturoi pudră, condimente (1%).
Urme de Grâu + gluten, Soia.
valori nutriționale
pentru 100g | |
---|---|
Energie în (kJ) | 469 kJ |
Energie (kcal) | 112 kcal |
Grăsimi (g) | 2,8 g |
- din care acizi saturati (g) | 0,3 g |
Glucide (g) | 14 g |
- din care zaharuri (g) | 6,0 g |
Fibre (g) | 5,1 g |
Proteine (g) | 5,1 g |
Sare (g) | 1,2 g |
gătire
Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
păstrare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.
Descoperă rețetele
Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Supă de legume și piept de pui
O rețetă sănătoasă și simplă de supă cu legume și pui de la Bonduelle pentru toată familia ta.
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!