1. >Rețete
  2. >Ciorbă de fasole cu ciolan afumat și morcovi

Ciorbă de fasole cu ciolan afumat și morcovi

O ciorbă tradițională delicioasă!
Mediu
4 persoane
120 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
600 g fasole albă boabe Bonduelle

500 g morcovi tineri Bonduelle

700 g ciolan afumat

2 l stoc de legume

3 căni suc de roșii

5 linguri bulion

3 cepe albe

2 buc păstârnac

4 fire ceapă verde

1 legătură pătrunjel

1 legătură mărar

3 linguri ulei de floarea soarelui

2 crenguțe rozmarin

1 linguriță cimbrișor uscat

sare

piper
Ingrediente pentru 4 persoane
600 g fasole albă boabe Bonduelle

500 g morcovi tineri Bonduelle

700 g ciolan afumat

2 l stoc de legume

3 căni suc de roșii

5 linguri bulion

3 cepe albe

2 buc păstârnac

4 fire ceapă verde

1 legătură pătrunjel

1 legătură mărar

3 linguri ulei de floarea soarelui

2 crenguțe rozmarin

1 linguriță cimbrișor uscat

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem la fiert ciolanul afumat într-o oală în care putem adăuga, opțional, morcov și un păstârnac. Îl lăsăm să fiarbă bine până cade carnea de pe os.
  2. Pași 2
    Tocăm ceapa albă mărunt, păstârnacul îl tăiem în cubulețe și le punem la fiert într-o oală cu puțin ulei de floarea soarelui. Adăugăm stocul de legume. După ce a fiert ciolanul, îl adăugăm și pe el în oală și lăsăm sa fiarbă bine.
  3. Pași 3
    După ce au fiert, adăugăm pe rând morcovii tineri și fasolea boabe. Lăsam circa 20 min să se îmbine gusturile apoi adăugăm bulionul, sosul de roșii și condimentăm cu cimbru uscat, rozmarin, pătrunjel, mărar tocat proaspăt, sare și piper după gust.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pasta Fazol, ciorba de fasole în stil ad...

    Rețeta perfectă pentru un prânz în familie.

  • Ardei umpluți cu orez și legume

    Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!

  • Cheesecake cu morcovi

    Un desert cremos și surprinzator cu un gust dulce de morcovi!