1. >Rețete
  2. >Salată de ton cu fasole neagră și verde

Salată de ton cu fasole neagră și verde

O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle

350 g Fasole verde congelată Bonduelle

1 conservă de ton bucăți în ulei

jumătate de ardei gras roșu feliat

câteva frunze de pătrunjel tocat

1/2 ou fiert tare

Dressing salată:

2 linguri de sos tartar

2 linguri de ulei măsline

1 lingură oțet de vin roșu

sare și piper după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle

350 g Fasole verde congelată Bonduelle

1 conservă de ton bucăți în ulei

jumătate de ardei gras roșu feliat

câteva frunze de pătrunjel tocat

1/2 ou fiert tare

Dressing salată:

2 linguri de sos tartar

2 linguri de ulei măsline

1 lingură oțet de vin roșu

sare și piper după gust
  1. Pași 1
    Opărim fasolea verde într-o cratiță cu apă clotită timp de aproximativ 6-7 minute, să fie crocantă nu fiartă și apoi o răcim cu apă rece într-o strecurătoare.
  2. Pași 2
    Adăugăm într-un castron fasolea verde, fasolea neagră, ardeiul gras, pătrunjelul tocat și oul fiert.
  3. Pași 3
    Punem ingredientele de dressing într-un catronel și amestecăm cu telul până obținem o mixtură omogenă.
  4. Pași 4
    Adăugăm dressingul peste salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Dorada cu creveți și garnitură de legume

    Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.

  • Wrap cu fasole neagră

    Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!

  • Chilli vegetarian cu duet de fasole

    O rețetă vegană picantă, bogată în proteine și un preparat perfect pentru prânzul de weekend.