Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de ton cu fasole neagră și verde
O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle
350 g Fasole verde congelată Bonduelle
1 conservă de ton bucăți în ulei
jumătate de ardei gras roșu feliat
câteva frunze de pătrunjel tocat
1/2 ou fiert tare
Dressing salată:
2 linguri de sos tartar
2 linguri de ulei măsline
1 lingură oțet de vin roșu
sare și piper după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (130 g) Fasole neagră Bonduelle
350 g Fasole verde congelată Bonduelle
1 conservă de ton bucăți în ulei
jumătate de ardei gras roșu feliat
câteva frunze de pătrunjel tocat
1/2 ou fiert tare
Dressing salată:
2 linguri de sos tartar
2 linguri de ulei măsline
1 lingură oțet de vin roșu
sare și piper după gust
Rețete făcute cu
Fasole neagră
Pași 1
Opărim fasolea verde într-o cratiță cu apă clotită timp de aproximativ 6-7 minute, să fie crocantă nu fiartă și apoi o răcim cu apă rece într-o strecurătoare.
Pași 2
Adăugăm într-un castron fasolea verde, fasolea neagră, ardeiul gras, pătrunjelul tocat și oul fiert.
Pași 3
Punem ingredientele de dressing într-un catronel și amestecăm cu telul până obținem o mixtură omogenă.
Pași 4
Adăugăm dressingul peste salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.
Wrap cu fasole neagră
Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!
Chilli vegetarian cu duet de fasole
O rețetă vegană picantă, bogată în proteine și un preparat perfect pentru prânzul de weekend.