1. >Rețete
  2. >Pui cu Piure din legume verzi

Pui cu Piure din legume verzi

Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o surpriză delicioasă pentru toți cei dragi.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec pentru supă cremă de legume verzi, Bonduelle

500 gr piept de pui

50 gr unt

boia de ardei dulce

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec pentru supă cremă de legume verzi, Bonduelle

500 gr piept de pui

50 gr unt

boia de ardei dulce

sare

piper
  1. Pași 1
    Într-o oală cu apă, fiartă în prealabil, turnăm amestecul de legume verzi de la Bonduelle și îl lăsăm să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
  2. Pași 2
    Condimentăm pieptul de pui cu sare, piper și boia de ardei dulce și îl preparăm la tigaie, pentru aproximativ 15 minute până se rumenește.
  3. Pași 3
    Între timp, scurgem apa din oala cu legumele pregătite la abur, adăugăm untul și pasăm totul cu un blender vertical. Luăm puiul din tigaie, îl porționăm și îl punem în farfurii alături de piure.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.

  • Quiche vegan cu fasole verde

    Recomandarea noastră pentru zilele de weekend: o rețetă vegană pentru ocaziile speciale împreună cu ...

  • Pui crispy cu fasole verde gratinată

    Bucătăria asiatică poate ajunge și la tine acasă. Rapidă și gustoasă, această rețetă va fi pe gustul...