Foietajul se lasă în frigider cu o seară înainte de a fi folosit. Se dezgheață lent și a doua zi se poate modela ușor. Întindem foaia pe blat și tăiem pătrate de 10 cm lungime și 10 cm lățime.
Pași 2
Ungem forma de brioșe cu unt topit și așezăm fiecare bucată de foietaj în formă. Umplem cu amestecul rezultat din 2 ouă bătute, brânza de vacă, smântâna dulce, șunca tăiată Julien, usturoiul și pătrunjelul tocate mărunt, cașcavalul ras, mazărea scursă de lichid, cimbrișor, ierburi aromatice, sare și piper.
Pași 3
Dăm brioșele aperitiv la cuptorul încins la 180°C pentru 30 de minute sau până se rumenesc.
Sfaturi în bucătărie
Tips: Se pot servi alături de o salată, de un ciorchine de roșii cherry sau ca și garnitură pentru pește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...