Cotlet de miel cu mazăre și piure de conopidă
Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.
Dificil
3 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
400 g Amestec pentru supă cremă de conopidă Bonduelle
305 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
50 g unt
50 ml lapte
50 ml smântână lichidă
100 ml vin roșu
4 buc cotlet de miel
3 morcovi (baby)
2 căței de usturoi în coajă
1 ceapă
Mix fructe de pădure fresh (afine, zmeură, coacăze)
salvie
cimbru
ulei de măsline
sare
piper
305 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
50 g unt
50 ml lapte
50 ml smântână lichidă
100 ml vin roșu
4 buc cotlet de miel
3 morcovi (baby)
2 căței de usturoi în coajă
1 ceapă
Mix fructe de pădure fresh (afine, zmeură, coacăze)
salvie
cimbru
ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 3 persoane
400 g Amestec pentru supă cremă de conopidă Bonduelle
305 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
50 g unt
50 ml lapte
50 ml smântână lichidă
100 ml vin roșu
4 buc cotlet de miel
3 morcovi (baby)
2 căței de usturoi în coajă
1 ceapă
Mix fructe de pădure fresh (afine, zmeură, coacăze)
salvie
cimbru
ulei de măsline
sare
piper
305 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
50 g unt
50 ml lapte
50 ml smântână lichidă
100 ml vin roșu
4 buc cotlet de miel
3 morcovi (baby)
2 căței de usturoi în coajă
1 ceapă
Mix fructe de pădure fresh (afine, zmeură, coacăze)
salvie
cimbru
ulei de măsline
sare
piper
- Pași 1Morcovii tăiați pe jumătate, pe care îi ungem cu puțin ulei și presărăm sare și zahăr se pun într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.
- Pași 2Într-o tigaie, alături de puțin unt, usturoi, cimbru și salvie, adăugăm cotletele de miel și condimentam cu sare și piper. După ce acestea s-au rumenit puțin, adăugăm vinul și le mai lăsm la gătit pentru câteva minute. Ulterior, carnea va fi pusă într-o tavă și lăsată la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade. După ce vom scoate carnea, în sosul rămas adaugăm fructele de pădure peste care presărăm zahăr și oțet balsamic.
- Pași 3Separat, într-o oală, sotăm amestecul de legume cu puțin unt. Cu ajutorul unui blender, omogenizăm compoziția adăugând treptat lapte iar ulterior smântâna lichidă.
- Pași 4Ceapa tocată mărunt, alături de mazăre și usturoi, se va sota întro tigaie cu puțin ulei.
- Pași 5După ce toate ingredientele sunt preparate corespunzător, se vor pregăti farfuriile pentru masa de Paște!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.
Descoperă și...