Pași 1
Morcovii tăiați pe jumătate, pe care îi ungem cu puțin ulei și presărăm sare și zahăr se pun într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.
Pași 2
Într-o tigaie, alături de puțin unt, usturoi, cimbru și salvie, adăugăm cotletele de miel și condimentam cu sare și piper. După ce acestea s-au rumenit puțin, adăugăm vinul și le mai lăsm la gătit pentru câteva minute. Ulterior, carnea va fi pusă într-o tavă și lăsată la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade. După ce vom scoate carnea, în sosul rămas adaugăm fructele de pădure peste care presărăm zahăr și oțet balsamic.
Pași 3
Separat, într-o oală, sotăm amestecul de legume cu puțin unt. Cu ajutorul unui blender, omogenizăm compoziția adăugând treptat lapte iar ulterior smântâna lichidă.
Pași 4
Ceapa tocată mărunt, alături de mazăre și usturoi, se va sota întro tigaie cu puțin ulei.
Pași 5
După ce toate ingredientele sunt preparate corespunzător, se vor pregăti farfuriile pentru masa de Paște!