Tocăm legumele: ceapa, țelina, ardeiul gras, morcovii, dovlecelul în bucăți mari cu o grosime de 1-2mm, în diferite forme.
Pași 2
Pregătim perișoarele: peste carnea tocată punem orezul prefiert înainte (conform indicațiilor de pe ambalaj), pătrunjel, ouăle, patrunjelul tocat mărunt, sare și piper. Amestecam foarte bine Ingredientele cu mâna și formăm niște biluțe, pe care ulterior le vom fierbe în ciorbă.
Pași 3
Într-o oală mare punem ulei și călim legumele pe care le-am tocat la pasul 1, circa 4 minute. După care adăugăm stoc de vita peste și lăsăm să fiarbă. După ce aproape au fiert legumele adăugăm mazărea, fasolea verde păstăi și roșiile cuburi. Condimentam cu sare și cu apa atât cât este nevoie.
Pași 4
Adăugăm și perișoarele și fierbem la foc mediu 20 minute. Punem și bulionul și borșul fiert înainte și mai ținem pe foc 10 minute. Decorăm ciorba cu leuștean proaspăt sau pătrunjel după gustul fiecăruia.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Cotlet de miel cu mazăre și piure de con...
Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...