Pași 1
Pentru început, punem cartofii în coajă la fiert în apă cu sare. Îi decojim, apoi îi răcim și îi tăiem în cuburi mici. Punem la fiert și pulpa de vită cu un morcov și un păstârnac, pentru a-i da un gust mai intens, o răcim și o tocăm în cuburi mici. Amestecul de legume îl fierbem 5-7 minute fără decongelare în prealabil.
Pași 2
Tocăm mărunt castraveții murați, gogoșarii și pătrunjelul. Tăiem bagheta în felii de 2-3 cm pe care le stropim cu ulei de măsline, piper și puțină boia. Le introducem la cuptorul preîncălzit la 140°C timp de 5-7 minute.
Pași 3
Facem maioneza care este formată din 4 gălbenușuri, muștar, sare. Amestecăm bine cu o lingură de lemn sau de silicon și punem puțin câte puțin ulei de floarea soarelui. La sfârșit stoarcem o lămâie.
Pași 4
Amestecăm toate ingredientele pentru salată întrun bol mare în care punem cartofii, carnea, castraveții și gogoșarii, amestecul franțuzesc, pătrunjel, maioneza. După ce am amestecat bine ingredientele, așezăm compoziția pe brushete. Decorăm cu felii de ridichi, rozmarin proapăt și pudră de sfeclă și cărbune.