Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
- Pași 1Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.
- Pași 2Adăugăm unt, cheddar ras, sare și piper și cu un blender vertical mixăm bine.
- Pași 3Înainte de servire presărăm în farfurie crutoane, rodie și puțin cheddar.
Sfaturi în bucătărie
Fără decongelare, punem conținutul într-o oală cu apă cu 500 ml sau cu 300 ml dacă ne dorim o supă mai densă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduelle te poate ajuta și poate da savoare salatei tale mediteraneene.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...