1. >Rețete
  2. >Omletă cu legume și șuncă

Omletă cu legume și șuncă

Un mic dejun consistent și gustos!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

100 g șuncă

4 ouă

1 roșie

1 jumătate ceapă albă

1 legătură de pătrunjel

sare și piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

100 g șuncă

4 ouă

1 roșie

1 jumătate ceapă albă

1 legătură de pătrunjel

sare și piper
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa fin, șunca în felii pătrate și pătrunjelul mai mare și le amestecăm cu mixul de legume. Tăiem roșia felii.
  2. Pași 2
    Batem ouăle într-un bol și le asezonăm cu puțină sare și piper.
  3. Pași 3
    Punem jumătate din cantitatea de ouă bătute într-o tigaie unsă cu puțin ulei și prăjim 1-2 minute, până ce se încheagă puțin omleta.
  4. Pași 4
    Adăugăm jumătate din cantitatea de amestec de legume și șuncă deasupra omletei și mai prăjim 23 minute până ce se face bine oul.
  5. Pași 5
    Punem omleta pe o farfurie întinsă și adăugăm câteva felii de roșie.
  6. Pași 6
    Repetăm pașii de gătire pentru a doua omletă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Salată fresh cu porumb

    Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...

  • Salată cu mazăre, măsline și pesto

    Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...