Crochetele Croustis, 100% legume pline de savoare și brânză, acoperite cu o crustă crocantă, sunt ideale pentru fel principal sau aperitiv.
Legume și leguminoase delicioase, pregătite pentru a oferi o experiență crocantă și plină de savoare. Descoperă crochetele cu broccoli, brânză Emmental și smântână.
ingrediente
Broccoli 56.8%, pesmet (făină de GRÂU, drojdie, sare, ulei de rapiță) 14.4%, ulei de floarea soarelui, apă, BRÂNZĂ EMMENTAL (LAPTE, sare, fermenți LACTICI, coagulant) 4.1%, SMÂNTÂNĂ 3.4%, făină de GRÂU, sare, făină de porumb, fulgi de orez, albuș de OU pudră (de la găini crescute în aer liber), arpagic, piper. Poate conține ȚELINĂ.
Urme de Țelină.
Conține Ou, Grâu + gluten, Lapte.
valori nutriționale
pentru 100g | |
---|---|
Energie în (kJ) | 673 kJ |
Energie (kcal) | 161 kcal |
Grăsimi (g) | 9,1 g |
- din care acizi saturati (g) | 2,2 g |
Glucide (g) | 14 g |
- din care zaharuri (g) | 1,7 g |
Fibre (g) | 2,3 g |
Proteine (g) | 4,7 g |
Sare (g) | 0,83 g |
gătire
CUPTOR CU CONVECȚIE|Preîncălziți cuptorul în modul ventilator la 220°C. Așezați produsele congelate într-un singur strat pe o tavă sau un grătar. Introduceți tava în cuptor pe nivelul din mijloc și gătiți produsele timp de 20 de minute. Întoarceți produsele frecvent. |CONVECTION
păstrare
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei înscrise pe ambalaj, sub condiția păstrării produsului la o temperatură de -18°C. Condiții de păstrare și depozitare la consumator: Congelator (-18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la o temperatură de -18°C.
A nu se recongela după decongelare!
Descoperă rețetele
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.