1. >Rețete
  2. >Buddha Bowl

Buddha Bowl

Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Mexico Mix Gold Bonduelle

40 g năut Vapeur Bonduelle

30 g sfeclă roșie în oțet Bonduelle

30 g mazăre dulce Bonduelle

1 zucchini

1 morcov

1/2 avocado

5 roșii cherry

30 g quinoa tricoloră fiartă

1 linguriță semințe de dovleac

1/2 linguriță ierburi de provence

1/4 linguriță fulgi chili

Pentru dressing:

1 linguriță muștar

3 linguri ulei de măsline

1 lingură oțet balsamic

sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Mexico Mix Gold Bonduelle

40 g năut Vapeur Bonduelle

30 g sfeclă roșie în oțet Bonduelle

30 g mazăre dulce Bonduelle

1 zucchini

1 morcov

1/2 avocado

5 roșii cherry

30 g quinoa tricoloră fiartă

1 linguriță semințe de dovleac

1/2 linguriță ierburi de provence

1/4 linguriță fulgi chili

Pentru dressing:

1 linguriță muștar

3 linguri ulei de măsline

1 lingură oțet balsamic

sare și piper
  1. Pași 1
    Tăiem zucchini și morcovul fâșii.
  2. Pași 2
    Tăiem roșiile cherry pe jumătate.
  3. Pași 3
    Tăiem avocado pe jumătate.
  4. Pași 4
    Întrun bol așezăm legumele și quinoa, iar deasupra presărăm condimentele și semințele de dovleac.
  5. Pași 5
    Amestecăm ingredientele pentru dressing.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...