Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată mediteraneană cu năut
Pregătește-te de sport cu o rețetă fresh, bogată în proteine și fibre. În combinație cu legumele de sezon, năutul este vedeta acestei salate, fiind un înlocuitor perfect al cărnii și al beneficiilor aduse de aceasta.
Ușor
1 persoană
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
160 gr Miniconserve Năut, Bonduelle
50 gr brânză feta
4-5 roșii cherry
1/2 ceapă roșie
1/2 ardei kapia
1/2 castravete
1/2 lime
ulei de măsline
mentă proaspătă
Ingrediente pentru 1 persoană
160 gr Miniconserve Năut, Bonduelle
50 gr brânză feta
4-5 roșii cherry
1/2 ceapă roșie
1/2 ardei kapia
1/2 castravete
1/2 lime
ulei de măsline
mentă proaspătă
Rețete făcute cu
Năut
Pași 1
Într-un recipient, adăugăm năutul, ceapa, ardeiul kapia și castravetele, tocate în prealabil, apoi roșiile cherry pe care le tăiem pe jumătate și brânza feta.
Pași 2
După ce brânza și toate legumele au fost adăugate in bol, presărăm puțin ulei de măsline, o felie de lime și adăugăm 2 frunze de mentă proasptă.
Pași 3
-
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...