Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
- Pași 1Ceapa și usturoiul se taie mărunt.
- Pași 2Ciupercile se înjumătățesc.
- Pași 3Ceapa și usturoiul se călesc împreună cu o bucată de unt, după care se adaugă și ciupercile.
- Pași 4Separat călim produsul Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle.
- Pași 5Deasupra presărăm frunzele de salvie tocate mărunt și ciupercile călite. La final adăugăm o mână de frunze de baby spanac.
- Pași 6În farfurie adăugăm și parmezan ras.
Descoperă și...