Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle

100 g ciuperci Champignon brune

50 g unt

20 g parmezan ras

50 g spanac baby

o ceapă roșie

2 căței de usturoi

câteva frunze de salvie

o lingură de ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle

100 g ciuperci Champignon brune

50 g unt

20 g parmezan ras

50 g spanac baby

o ceapă roșie

2 căței de usturoi

câteva frunze de salvie

o lingură de ulei

sare

piper
  1. Pași 1
    Ceapa și usturoiul se taie mărunt.
  2. Pași 2
    Ciupercile se înjumătățesc.
  3. Pași 3
    Ceapa și usturoiul se călesc împreună cu o bucată de unt, după care se adaugă și ciupercile.
  4. Pași 4
    Separat călim produsul Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle.
  5. Pași 5
    Deasupra presărăm frunzele de salvie tocate mărunt și ciupercile călite. La final adăugăm o mână de frunze de baby spanac.
  6. Pași 6
    În farfurie adăugăm și parmezan ras.