Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
100 g Ciuperci întregi Bonduelle
30 g unt
2 căței de usturoi
piper roșu
piper negru
sare
100 g Ciuperci întregi Bonduelle
30 g unt
2 căței de usturoi
piper roșu
piper negru
sare
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
100 g Ciuperci întregi Bonduelle
30 g unt
2 căței de usturoi
piper roșu
piper negru
sare
100 g Ciuperci întregi Bonduelle
30 g unt
2 căței de usturoi
piper roșu
piper negru
sare
- Pași 1Tocăm usturoiul rondele și ciupercile pe jumătate.
- Pași 2Sotăm usturoiul cu unt (putem completa și cu puțin ulei), adăugăm ciupercile și spanacul și condimentăm.
- Pași 3Adăugăm, după gust, piper roșu, piper negru și sare.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
Descoperă și...