1. >Rețete
  2. >Sote de spanac cu ciuperci

Sote de spanac cu ciuperci

Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

100 g Ciuperci întregi Bonduelle

30 g unt

2 căței de usturoi

piper roșu

piper negru

sare
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

100 g Ciuperci întregi Bonduelle

30 g unt

2 căței de usturoi

piper roșu

piper negru

sare
  1. Pași 1
    Tocăm usturoiul rondele și ciupercile pe jumătate.
  2. Pași 2
    Sotăm usturoiul cu unt (putem completa și cu puțin ulei), adăugăm ciupercile și spanacul și condimentăm.
  3. Pași 3
    Adăugăm, după gust, piper roșu, piper negru și sare.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină

  • Supă cremă de dovleac și morcov cu crumb...

    O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.