Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
800 g Amestec de legume pentru supă cremă de dovleac Bonduelle
200 g ciuperci brune
200 g cartofi
1 păstârnac
2 căței de usturoi
1 ceapă albă
5 g rozmarin
5 g salvie
5 g boia roșie
5 g cimbrișor
5 g nucșoară
1 lingură ulei măsline
50 ml smântână lichidă
50 g unt
sare
piper
Ingrediente crumble de parmezan
50 g făină
50 g amidon de porumb
50 g unt
50 g parmezan
200 g ciuperci brune
200 g cartofi
1 păstârnac
2 căței de usturoi
1 ceapă albă
5 g rozmarin
5 g salvie
5 g boia roșie
5 g cimbrișor
5 g nucșoară
1 lingură ulei măsline
50 ml smântână lichidă
50 g unt
sare
piper
Ingrediente crumble de parmezan
50 g făină
50 g amidon de porumb
50 g unt
50 g parmezan
Ingrediente pentru 2 persoane
800 g Amestec de legume pentru supă cremă de dovleac Bonduelle
200 g ciuperci brune
200 g cartofi
1 păstârnac
2 căței de usturoi
1 ceapă albă
5 g rozmarin
5 g salvie
5 g boia roșie
5 g cimbrișor
5 g nucșoară
1 lingură ulei măsline
50 ml smântână lichidă
50 g unt
sare
piper
Ingrediente crumble de parmezan
50 g făină
50 g amidon de porumb
50 g unt
50 g parmezan
200 g ciuperci brune
200 g cartofi
1 păstârnac
2 căței de usturoi
1 ceapă albă
5 g rozmarin
5 g salvie
5 g boia roșie
5 g cimbrișor
5 g nucșoară
1 lingură ulei măsline
50 ml smântână lichidă
50 g unt
sare
piper
Ingrediente crumble de parmezan
50 g făină
50 g amidon de porumb
50 g unt
50 g parmezan
- Pași 1Tăiem ceapa, cartofii și usturoiul și le punem pe toate într-o oală peste care presărăm cimbrișor, rozmarin, boia dulce și asezonăm cu sare și piper după gust. Adăugăm apa și lăsăm totul la fiert timp de 5 minute.
- Pași 2După ce toate legumele au fiert timp de 5 minute, adaugăm amestecul de legume pentru supă cremă de la Bonduelle și lăsăm totul la fiert timp de încă 5 minute după care blenduim totul pentru a obține textura supei cremă.
- Pași 3Tăiem ciupercile brune, în bucăti potrivite, și tragem totul la tigaie cu 50 de grame de unt.
- Pași 4Întro tavă adâncă, pregătim crumbleul amestecand usor untul cu făina, amidonul de porumb și cu parmezanul ras. Amestecăm cu vârful degetelor până obținem niște firimituri mai mari. Coacem totul la cuptorul preîncălzit la 170°C timp de 10 minute.
- Pași 5Se pune supa cremă întrun bol, peste care vom pune ciupercile trase în unt alaturi de crumbleul de parmezan.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Salată cu hrișcă, dovleac și brânză
Alege această rețetă pentru un prânz plin de nutrienți.
Descoperă și...