Supă de ciuperci cu vin
Un gust minunat și o aromă interesantă.
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
- Pași 1Curățați un praz și tăiați jumătate în inele.
- Pași 2Lăsați ciupercile tăiate să se prăjească în uleiul de cocos solid, adăugați praz, puțină sare și vin.
- Pași 3Puneți supa de legume peste ciupercile prăjite și cu un mixer vertical, amestecați până devine o compoziție cremoasă, adăugând cremă și tarhon tocat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
Sarmale de post cu ciuperci și morcovi
Yum! Sarmalele noastre iubite pot fi savurate și în altă formulă vegetariană!
Descoperă și...