Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola
O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle
750 g supă bază de legume
250 g orez arborio
100 g roșii deshidratate
80 g roșii cherry
50 g rucola
o ceapă albă
100 g parmezan
100 g unt
60 ml vin alb sec
Piper alb
Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle
750 g supă bază de legume
250 g orez arborio
100 g roșii deshidratate
80 g roșii cherry
50 g rucola
o ceapă albă
100 g parmezan
100 g unt
60 ml vin alb sec
Piper alb
Sare
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Mărunțim ceapa, roșiile deshidratate și cele proaspete și tăiem în felii mici parmezanul.
Pași 2
Topim untul într-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Adăugăm ceapa și lăsăm să se călească aproximativ 3 minute. Apoi adăugăm ciupercile întregi scurse de lichid în prealabil, lăsăm să fiarbă 2 minute, după care punem orezul. Reducem focul la mediu spre scăzut și amestecăm pentru a nu se lipi. Turnăm vinul și amestecăm ușor permițând orezului să absoarbă lichidul.
Pași 3
Adăugăm roșiile deshidratate, supa de legume, sare, piper, parmezan și gustăm pentru a vedea dacă orezul este fiert.
Pași 4
În încheiere, adăugăm roșiile cherry, rucola și un plus de parmezan la servire.
Sfaturi în bucătărie
Putem adăuga niște smântână lichidă pentru gust și aspect.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!