Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
Ciupercile de Paris întregi Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate atât în preparate calde, cât și reci. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri.
Ciuperci de Paris întregi (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.
pentru 100g | |
---|---|
Energie în (kJ) | 79 kJ |
Energie (kcal) | 19 kcal |
Grăsimi (g) | 0,4 g |
- din care acizi saturati (g) | 0,1 g |
Glucide (g) | 0,6 g |
- din care zaharuri (g) | 0,5 g |
Fibre (g) | 2,1 g |
Proteine (g) | 2,2 g |
Sare (g) | 0,70 g |
Ciupercile de Paris întregi de la Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate în paste, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Datorită formei lor intacte, ele pot fi folosite și la decorarea unor diverse preparate. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
Descoperă rețetele
Spaghete cu sos roșu, bacon și ciuperci
Rețetă simplă de spaghete cu bacon, ciuperci și sos de roșii pentru toată familia!
Conopidă gratinată cu ciuperci și cașcaval
O rețetă simplă și rapidă de conopidă gratinată la cuptor cu ciuperci și cașcaval de la Bonduelle pentru toată familia ta.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.