Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Ciupercile de Paris întregi Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate atât în preparate calde, cât și reci. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri.

greutate netă: 280 g greutate după scurgere: 170 g
ingrediente

Ciuperci de Paris întregi (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.

valori nutriționale

pentru 100g
Energie în kJ 79 kJ
Energie (kcal) 19 kcal
Grăsimi (g) 0,4 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g
Glucide (g) 0,6 g
Din care zaharuri (g) 0,5 g
Fibre (g) 2,1 g
Proteine (g) 2,2 g
Sare (g) 0,70 g
gătire

Ciupercile de Paris întregi de la Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate în paste, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Datorită formei lor intacte, ele pot fi folosite și la decorarea unor diverse preparate. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

păstrare

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Conopidă gratinată cu ciuperci și cașcav...

    O rețetă simplă și rapidă de conopidă gratinată la cuptor cu ciuperci și cașcaval de la Bonduelle pentru toată familia ta.

  • Spaghete cu sos roșu, bacon și ciuperci

    Rețetă simplă de spaghete cu bacon, ciuperci și sos de roșii pentru toată familia!

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

descoperă și...