Ciupercile de Paris întregi Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate atât în preparate calde, cât și reci. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri.
Ciuperci de Paris întregi (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.
pentru 100g | ||
---|---|---|
Energie în kJ | 79 kJ | |
Energie (kcal) | 19 kcal | |
Grăsimi (g) | 0,4 g | |
Din care acizi saturati (g) | 0,1 g | |
Glucide (g) | 0,6 g | |
Din care zaharuri (g) | 0,5 g | |
Fibre (g) | 2,1 g | |
Proteine (g) | 2,2 g | |
Sare (g) | 0,70 g |
Ciupercile de Paris întregi de la Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate în paste, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Datorită formei lor intacte, ele pot fi folosite și la decorarea unor diverse preparate. Ciupercile întregi de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.