Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) ciuperci feliate Bonduelle
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
30 g unt
250 g smântână lichidă
1/2 ceapă
1/2 legătură de mărar
zeama de la jumătate de lamâie
Sare
Piper
- Pași 1Tocăm ceapa și mărarul.
- Pași 2Punem jumătate din cantitatea de unt la topit în tigaia încinsă, apoi adăugăm ceapa tocată. Lăsăm să se gătească timp de 3 minute, apoi luăm de pe foc.
- Pași 3Punem restul de unt la topit într-o oală și adăugam ciupercile. Le lăsăm să se rumenească timp de 5-10 minute. Condimentăm după gust cu sare, piper și zeama de lămâie.
- Pași 4Adăugăm peste ciuperci ceapa gătită și smântâna lichidă. Mai lăsăm pe foc aproximativ 5 minute, amestecând continuu.
- Pași 5Presărăm mărarul tocat și servim preparatul cald.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Descoperă și...