Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Ușor
2 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci de Paris feliate Bonduelle
200 g paste fusili
40 g mozzarella
30 g parmezan
100 g baby spanac
50 g ceapă albă
100 g smântână dulce
10 g unt
30 g vin alb
Puțin ulei de măsline
Sare
Piper alb
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci de Paris feliate Bonduelle
200 g paste fusili
40 g mozzarella
30 g parmezan
100 g baby spanac
50 g ceapă albă
100 g smântână dulce
10 g unt
30 g vin alb
Puțin ulei de măsline
Sare
Piper alb
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Punem apa la fiert cu sare, iar când atinge punctul de fierbere maxim, adăugăm pastele. Le fierbem timp de 10 minute.
Pași 2
Călim ceapa tocată mărunt în ulei și unt, apoi adăugăm ciupercile scurse de apă, condimentăm și după 5 minute le stropim cu vin alb. Cât tigaia este încă pe foc adăugăm smântâna dulce, pastele fierte, baby spanacul și le sotăm până sunt toate amestecate bine.
Pași 3
După ce sosul s-a legat, punem toată compoziția într-un vas termorezistent, iar pe deasupra adăugăm parmezanul și mozzarella. Gratinăm la 200°C timp de 15 minute.
Sfaturi în bucătărie
Putem folosi și Spanac frunză cu frunză Bonduelle congelat în locul spanacului proaspăt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...