1. >Rețete
  2. >Supă cremă de dovleac cu castane coapte și ciuperci de Paris

Supă cremă de dovleac cu castane coapte și ciuperci de Paris

Gustul dulce multe vitamine aduce!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supa cremă de dovleac de la Bonduelle

300 g Ciuperci întregi Bonduelle

600 ml. apă

1 ceapă

1 șalotă

5 castane

5 linguri smântână pentru gătit 20%

Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supa cremă de dovleac de la Bonduelle

300 g Ciuperci întregi Bonduelle

600 ml. apă

1 ceapă

1 șalotă

5 castane

5 linguri smântână pentru gătit 20%

Sare și piper
  1. Pași 1
    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Apoi cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se pasează legumele și se condimentează după gust.
  2. Pași 2
    Între timp se încălzește cuptorul, pe poziția grătar. Se sparg castanele și pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc câteva minute până când acestea capătă o culoare brun-aurie.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie, se încălzește untul, se toacă mărunt ceapa și șalota. Se călesc câteva minute. Separat se scurg ciupercile de Paris Bonduelle și se toacă mărunt. Se prăjesc împreună până la evaporarea completă a apei.
  4. Pași 4
    Înainte de a servi supa, în fiecare porție adăugați o lingură de smântână și presărați deasupra ciupercile și castanele coapte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de dovleac cu creveți

    O rețetă ideală pentru iubitorii de fructe de mare. Gustul delicios al creveților este potențat acum de aroma dovleacului, rezultând o supă cremă rapidă și hrănitoare.

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!