Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume Rustic, Bonduelle
200 gr piept de pui
100 ml smântână lichidă
50 gr brânză blue cheese
50 gr unt
50 ml vin alb
1/2 ceapă albă
ulei de măsline
oregano proaspăt
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume Rustic, Bonduelle
200 gr piept de pui
100 ml smântână lichidă
50 gr brânză blue cheese
50 gr unt
50 ml vin alb
1/2 ceapă albă
ulei de măsline
oregano proaspăt
sare
piper
Pași 1
Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, gătim mixul de legume de la Bonduelle. Condimentăm cu sare și piper și îl lăsăm la gătit pentru aproximativ 10 minute.
Pași 2
Între timp, într-o tigaie de tip grill, gătim puiul, pregătit anterior cu ulei și sare. Într-o tigaie înaltă, gătim ceapa tăiată în prealabil, adăugăm vin, unt, blue cheese și smântâna lichidă. Amestecăm până se omogenizează.
Pași 3
Pe o farfurie, punem amestecul de legume, pieptul de pui și sosul de brânză, iar masa poate fi servită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...