Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume 4 Season Mix Bonduelle
200 g iaurt grecesc
100 g brânză Cheddar
40 g miere
1 ceapă roșie
150 g țelină verde
1 lingură ulei de măsline
2 lingurite oțet balsamic
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume 4 Season Mix Bonduelle
200 g iaurt grecesc
100 g brânză Cheddar
40 g miere
1 ceapă roșie
150 g țelină verde
1 lingură ulei de măsline
2 lingurite oțet balsamic
sare
piper
Rețete făcute cu
Amestec de legume “4 anotimpuri”
Pași 1
Tocăm țelina verde pătrățele și ceapa mărunt, apoi tăiem cuburi brânza Cheddar.
Pași 2
Într-o tigaie întinsă, adăugăm o lingură de ulei de măsline. Punem țelina verde la călit pentru 30 de secunde iar apoi sotăm amestecul 4 Seasons Mix pentru maxim 5 minute, la foc mediu. Când legumele s-au gătit 'al-dente', le luăm din tigaie și le punem într-un castron, pentru a le lăsa la răcit.
Pași 3
Într-un bol încăpător adăugăm iaurtul, mierea, oțetul și ceapa tocată. Amestecăm până la omogenizare, pentru a forma dressing-ul. Asezonăm cu sare și piper după gust.
Pași 4
La final, adăugăm amestecul sotat și răcit, întrun bol de salată. Peste adăugăm dressingul. Amestecăm și servim.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și îș...
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.