Amestecul de legume „4 anotimpuri” Bonduelle este o bază grozavă pentru supe și ciorbe, se potrivește în salate și aperitive, păstrează aroma legumelor proaspete și este foarte rapid de folosit. Fără a fi decongelate în prealabil, legumele se fierb 10-12 minute în apă cu sare, se condimentează după gust, și se gătesc după plac.
Conopidă (min 19%), fasole verde, păstăi, rotunde, tăiate (min 18%), morcovi tăiați rectangular (min 17%), brocoli (min 14%), mazăre verde boabe dulce (min 12%). Urme posibile de țelină.
Urme de Țelină.
pentru 100g | o porție de 200g | |
---|---|---|
Energie în kJ | 160 kJ | 320 kJ |
Energie (kcal) | 38 kcal | 76 kcal |
Grăsimi (g) | 0,4 g | 0,8 g |
Din care acizi saturati (g) | 0,1 g | 0,2 g |
Glucide (g) | 4,4 g | 8,8 g |
Din care zaharuri (g) | 2,0 g | 4,0 g |
Fibre (g) | 3,5 g | 7,0 g |
Proteine (g) | 2,5 g | 5,0 g |
Sare (g) | 0,1 g | 0,20 g |
Fără a fi decongelate în prealabil, legumele se călesc în ulei sau unt timp de aproximativ 7-10 minute, apoi se condimentează după gust.
Condiții de păstrare și depozitare: -18°C. Condiții de păstrare la consumatorul final: -6˚C= 1 săptămână, la -12˚C = 1 lună, la -18˚C până la sfârşitul datei înscrise pe ambalaj.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.