Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.

Amestecul de legume „4 anotimpuri” Bonduelle este o bază grozavă pentru supe și ciorbe, se potrivește în salate și aperitive, păstrează aroma legumelor proaspete și este foarte rapid de folosit. Fără a fi decongelate în prealabil, legumele se fierb 10-12 minute în apă cu sare, se condimentează după gust, și se gătesc după plac.

greutate netă: 400 g
ingrediente

Conopidă (min 19%), fasole verde, păstăi, rotunde, tăiate (min 18%), morcovi tăiați rectangular (min 17%), brocoli (min 14%), mazăre verde boabe dulce (min 12%). Urme posibile de țelină.

Urme de Țelină.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 200g
Energie în kJ 160 kJ 320 kJ
Energie (kcal) 38 kcal 76 kcal
Grăsimi (g) 0,4 g 0,8 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,2 g
Glucide (g) 4,4 g 8,8 g
Din care zaharuri (g) 2,0 g 4,0 g
Fibre (g) 3,5 g 7,0 g
Proteine (g) 2,5 g 5,0 g
Sare (g) 0,1 g 0,20 g
gătire

Fără a fi decongelate în prealabil, legumele se călesc în ulei sau unt timp de aproximativ 7-10 minute, apoi se condimentează după gust.

păstrare

Condiții de păstrare și depozitare: -18°C. Condiții de păstrare la consumatorul final: -6˚C= 1 săptămână, la -12˚C = 1 lună, la -18˚C până la sfârşitul datei înscrise pe ambalaj.

Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și îș...

  • Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri

    Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu...