Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde întreagă Vapeur Bonduelle
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
200 ml smântână lichidă
50 g parmezan
50 ml stoc de pui
2 căței de usturoi
1 cub de unt
sare
piper
- Pași 1Punem untul la topit în tigaia încinsă împreună cu usturoiul.
- Pași 2Adăugă fasolea verde peste care punem stocul de pui.
- Pași 3După ce fierbe un pic fasolea verde, adăugăm și smântâna lichidă și presărăm parmezanul.
- Pași 4Condimentăm cu sare și piper.
Descoperă și...