Pachețele de primăvară cu mix de fasole
Întâmpinați-vă oaspeții cu un preparat minunat, ușor de gătit și sănătos!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole păstăi Duet Mix Vapeur Bonduelle
Foi de orez congelate
1 ardei gras roșu
2 morcovi
2 cepe verzi
5 roșii uscate
300 ml ulei
10 linguri sos soia dark
5 linguri sos sweet chilli
4 linguri miere
2 linguri ulei susan
1 linguriță peperoncino
1 bol apă
1 legătură pătrunjel
Ierburi aromatice
Sare
Piper
Foi de orez congelate
1 ardei gras roșu
2 morcovi
2 cepe verzi
5 roșii uscate
300 ml ulei
10 linguri sos soia dark
5 linguri sos sweet chilli
4 linguri miere
2 linguri ulei susan
1 linguriță peperoncino
1 bol apă
1 legătură pătrunjel
Ierburi aromatice
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole păstăi Duet Mix Vapeur Bonduelle
Foi de orez congelate
1 ardei gras roșu
2 morcovi
2 cepe verzi
5 roșii uscate
300 ml ulei
10 linguri sos soia dark
5 linguri sos sweet chilli
4 linguri miere
2 linguri ulei susan
1 linguriță peperoncino
1 bol apă
1 legătură pătrunjel
Ierburi aromatice
Sare
Piper
Foi de orez congelate
1 ardei gras roșu
2 morcovi
2 cepe verzi
5 roșii uscate
300 ml ulei
10 linguri sos soia dark
5 linguri sos sweet chilli
4 linguri miere
2 linguri ulei susan
1 linguriță peperoncino
1 bol apă
1 legătură pătrunjel
Ierburi aromatice
Sare
Piper
- Pași 1Tăiem ardeiul gras și morcovii și roșiile uscate pe lung, julien, apoi tocăm ceapa verde și pătrunjelul mărunt. Tragem la tigaie în puțin ulei morcovul, ardeiul și mixul de fasole, apoi adăugăm ceapa verde, pătrunjelul, roșiile uscate și o linguriță de peperoncino. Condimentăm cu sare și piper.
- Pași 2Pentru sosul pachețelelor amestecăm într-un bol sosul soia dark cu sosul sweet chilli, miere, peperoncino, pătrunjel tocat, ulei de susan și puțină apă.
- Pași 3Lăsăm foile de orez la dezghețat în frigider. Luăm o foaie de orez și așezăm pe ea umplutura formată din legumele răcite, apoi dăm cu puțină apă pe marginea foii. Pliem marginile foii către interior și rulăm. În uleiul deja încins prăjim pachețelele pe rând, atatea cât încap deodată. Le rumenim pe ambele părți și le scoatem pe hârtia de bucătărie absorbantă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Fasole verde cu mărar și usturoi
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Descoperă și...