Tăiem ardeiul gras și morcovii și roșiile uscate pe lung, julien, apoi tocăm ceapa verde și pătrunjelul mărunt. Tragem la tigaie în puțin ulei morcovul, ardeiul și mixul de fasole, apoi adăugăm ceapa verde, pătrunjelul, roșiile uscate și o linguriță de peperoncino. Condimentăm cu sare și piper.
Pași 2
Pentru sosul pachețelelor amestecăm într-un bol sosul soia dark cu sosul sweet chilli, miere, peperoncino, pătrunjel tocat, ulei de susan și puțină apă.
Pași 3
Lăsăm foile de orez la dezghețat în frigider. Luăm o foaie de orez și așezăm pe ea umplutura formată din legumele răcite, apoi dăm cu puțină apă pe marginea foii. Pliem marginile foii către interior și rulăm. În uleiul deja încins prăjim pachețelele pe rând, atatea cât încap deodată. Le rumenim pe ambele părți și le scoatem pe hârtia de bucătărie absorbantă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată