Salată crocantă cu fasole verde bio
Un deliciu sănătos cu fasole verde bio!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
100 g morcovi baby
18 buc. mozzarella bocconcini
10 roșii cherry
6 cartofi noi mici
3 ridichi
2 buc. ceapă roșie
2 fire ceapă verde
1 avocado negru
1 salată radicchio
100 g măsline kalamata
3 cuburi unt
1 mână rucola
1 mână valeriană
cimbru
ulei de măsline extravirgin
oțet balsamic
sare și piper după gust
100 g morcovi baby
18 buc. mozzarella bocconcini
10 roșii cherry
6 cartofi noi mici
3 ridichi
2 buc. ceapă roșie
2 fire ceapă verde
1 avocado negru
1 salată radicchio
100 g măsline kalamata
3 cuburi unt
1 mână rucola
1 mână valeriană
cimbru
ulei de măsline extravirgin
oțet balsamic
sare și piper după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
100 g morcovi baby
18 buc. mozzarella bocconcini
10 roșii cherry
6 cartofi noi mici
3 ridichi
2 buc. ceapă roșie
2 fire ceapă verde
1 avocado negru
1 salată radicchio
100 g măsline kalamata
3 cuburi unt
1 mână rucola
1 mână valeriană
cimbru
ulei de măsline extravirgin
oțet balsamic
sare și piper după gust
100 g morcovi baby
18 buc. mozzarella bocconcini
10 roșii cherry
6 cartofi noi mici
3 ridichi
2 buc. ceapă roșie
2 fire ceapă verde
1 avocado negru
1 salată radicchio
100 g măsline kalamata
3 cuburi unt
1 mână rucola
1 mână valeriană
cimbru
ulei de măsline extravirgin
oțet balsamic
sare și piper după gust
- Pași 1Tăiem mărunt ceapa verde, rondele ceapa roșie, pe jumătate și apoi felii ridichile. Tăiem în cubulețe avocado, roșiile cherry mărunt, în felii mari cartofii și mărunt salata radicchio.
- Pași 2Fierbem cartofii noi și morcovii baby în apă fierbinte cu puțină sare, apoi îi tragem la tigaie în puțin unt până capătă o culoare aurie și o textură crocantă. Asezonăm cu sare, piper și cimbru.
- Pași 3Asamblăm într-un bol mare salata: rucola, valeriană, salata radicchio, ridichiile, avocado, roșiile cherry, mozzarela bocconcini, ceapa roșie, fasolea verde BIO Bonduelle, măslinele kalamata. Dresăm cu ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic, sare și piper.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Descoperă și...