1. >Rețete
  2. >Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle

1 ceapă

1 lămâie

1 cățel de usturoi

1 lingură ulei de măsline

fulgi de ardei iute

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle

1 ceapă

1 lămâie

1 cățel de usturoi

1 lingură ulei de măsline

fulgi de ardei iute

sare

piper
  1. Pași 1
    Tocăm mărunt ceapa și usturoiul și le lăsăm un minut în tigaia cu uleiul incins.
  2. Pași 2
    Adăugăm fasolea galbenă în tigaie împreună cu zeama de la o lămâie. Fasolea galbenă nu necesită decongelare în prealabil.
  3. Pași 3
    Condimentăm după gust cu sare, piper și fulgii de ardei iute, apoi servim.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fasole verde cu mărar și usturoi

    O retetă ușor de făcut și delicioasă!

  • Fasole verde și galbenă cu migdale, ghim...

    Un preparat delicios și ușor de gătit!

  • Fasole verde cu sos de parmezan cremos

    O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos c...