Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

Ciupercile de Paris feliate Bonduelle sunt atent selecționate și echilibrate ca dimensiune, potrivite pentru a fi adăugate atât în preparate calde, cât și reci. Ciupercile feliate de la Bonduelle pot fi servite direct din borcan sau sotate și alăturate altor mâncăruri.

greutate netă: 280 g greutate după scurgere: 170 g
ingrediente

Ciuperci de Paris feliate (Agaricus bisporus), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 85g
Energie în (kJ) 79 kJ 66 kJ
Energie (kcal) 19 kcal 16 kcal
Grăsimi (g) 0,4 g 0,3 g
- din care acizi saturati (g) 0,0 g 0,0 g
Glucide (g) 0,6 g 0,5 g
- din care zaharuri (g) 0,0 g 0,0 g
Fibre (g) 2,1 g 1,8 g
Proteine (g) 2,2 g 1,9 g
Sare (g) 0,70 g 0,60 g
gătire

Ciupercile de Paris feliate de la Bonduelle sunt atent selecționate și porționate, întocmai pregătite să fie adăugate în paste suculente, supe, plăcinte, pe felii de pizza crocante, în salate delicioase, tartine aromate, omlete și rulade. Ele pot fi servite direct din borcan sau sotate pentru diverse preparate. Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

păstrare

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Dupa deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Spaghete cu sos roșu, bacon și ciuperci

    Rețetă simplă de spaghete cu bacon, ciuperci și sos de roșii pentru toată familia!

  • Conopidă gratinată cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă simplă și rapidă de conopidă gratinată la cuptor cu ciuperci și cașcaval de la Bonduelle pentru toată familia ta.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.

Vezi mai multe rețete