Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan de smântână
500 g rigatoni
Ceapă verde
Sare și piper
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan de smântână
500 g rigatoni
Ceapă verde
Sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan de smântână
500 g rigatoni
Ceapă verde
Sare și piper
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan de smântână
500 g rigatoni
Ceapă verde
Sare și piper
- Pași 1Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.
- Pași 2Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.
- Pași 3Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Descoperă și...