Rigatoni cu fasole albă

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan de smântână

500 g rigatoni

Ceapă verde

Sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan de smântână

500 g rigatoni

Ceapă verde

Sare și piper

Rețete făcute cu

Cannellini fasole albă boabe Vapeur
  1. Pași 1
    Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.
  2. Pași 2
    Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.
  3. Pași 3
    Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.

  • Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

    Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată

    Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.