Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 ml lapte
70 g unt
½ legătură mărar
½ legătură pătrunjel
2 linguri de făină
sare
piper
400 ml lapte
70 g unt
½ legătură mărar
½ legătură pătrunjel
2 linguri de făină
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 ml lapte
70 g unt
½ legătură mărar
½ legătură pătrunjel
2 linguri de făină
sare
piper
400 ml lapte
70 g unt
½ legătură mărar
½ legătură pătrunjel
2 linguri de făină
sare
piper
- Pași 1Tocăm mărarul mărunt și pătrunjelul în bucăți mai mari și scurgem ciupercile de lichid.
- Pași 2Punem 30 g unt într-o cratiță la foc mic și îl lăsăm să se topească. Adăugăm treptat făina amestecând rapid cu un tel. Luăm tigaia de pe foc și adăugăm laptele peste care se presară piper. Amestecăm totul bine și mai lăsăm la foc aproximativ 5 minute, până se încheagă bine compoziția. La final se adaugă mărarul tocat și se amestecă cu restul compoziției.
- Pași 3Punem ciupercile și restul de unt într-o cratiță și presărăm cu sare. Fierbem ciupercile la foc mediu 5 minute.
- Pași 4După ce au fiert ciupercile, adăugăm sosul și mai lăsăm la foc 5 minute.
- Pași 5Oprim focul. Garnisim la servire cu puțin pătrunjel tocat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola
O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Descoperă și...