1. >Rețete
  2. >Tocană de fructe de mare cu fasole borlotti și roșii

Tocană de fructe de mare cu fasole borlotti și roșii

Surprinde-ți persoana iubită cu o cină specială, o reinterpretare a mâncării de fasole.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
300 g Fasole Borlotti Vapeur Bonduelle

250 g roșii în bulion

100 ml vin alb

Scoici

Creveți

1 fenicul

1 legatură ceapă verde

1 cățel de usturoi

șofran

sare

piper

rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
300 g Fasole Borlotti Vapeur Bonduelle

250 g roșii în bulion

100 ml vin alb

Scoici

Creveți

1 fenicul

1 legatură ceapă verde

1 cățel de usturoi

șofran

sare

piper

rozmarin
  1. Pași 1
    Tăiem legaturile de fenicul și ceapă în bucăți mari și le punem într-o tigaie înaltă, la foc mediu. Adăugăm rozmarin și usturoi, tocate în prealabil.
  2. Pași 2
    Lăsăm totul să se călească puțin și mai apoi adăugăm vinul și șofranul (sau înlocuitor). Le lăsăm la fiert până scade compoziția.
  3. Pași 3
    Adăugăm roșiile în bulion după care adăugăm fasolea. Lăsăm la fiert, adăugăm scoicile și creveții curățați în prealabil până se încorporează și este gata de servire.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Vită cu fasole boabe în sos curry

    O rețetă minunată pentru cina luată acasă!

  • Burrito în bol

    Bucătăria mexicană poate fi adaptată conform dorințelor tale! Surprinde-i pe cei dragi cu o idee ino...

  • Fasole la cuptor cu bacon

    O rețetă care va aduna toată familia la masă. Rapid și gustos, propunem un mod inedit de a prepara f...