1. >Rețete
  2. >Brioșe cu ciuperci și cașcaval

Brioșe cu ciuperci și cașcaval

O rețetă pregătită de Jamila!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

300 g făină

300 g lapte bătut

100 g cașcaval

80 g unt topit

10 g praf de copt

2 fire ceapă verde

1/2 legătură pătrunjel

1 linguriță boia

1 ardei copt

1 ou

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

300 g făină

300 g lapte bătut

100 g cașcaval

80 g unt topit

10 g praf de copt

2 fire ceapă verde

1/2 legătură pătrunjel

1 linguriță boia

1 ardei copt

1 ou

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.
  2. Pași 2
    Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.
  3. Pași 3
    Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.
  4. Pași 4
    Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!