Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.
Pași 2
Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.
Pași 3
Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.
Pași 4
Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.