Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) ciuperci felii Bonduelle
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g Linte Bonduelle
100 g orez cu bob lung
300 g roșii cubulețe conservă
200 g mozzarella
500 ml stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
4 ardei grași
10 roșii mici
1 ardei iute
1 ceapă roșie
4 căței de usturoi
2 legături mărar
2 crenguțe rozmarin
1 vârf de linguriță cimbru
sare, piper
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g Linte Bonduelle
100 g orez cu bob lung
300 g roșii cubulețe conservă
200 g mozzarella
500 ml stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
4 ardei grași
10 roșii mici
1 ardei iute
1 ceapă roșie
4 căței de usturoi
2 legături mărar
2 crenguțe rozmarin
1 vârf de linguriță cimbru
sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) ciuperci felii Bonduelle
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g Linte Bonduelle
100 g orez cu bob lung
300 g roșii cubulețe conservă
200 g mozzarella
500 ml stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
4 ardei grași
10 roșii mici
1 ardei iute
1 ceapă roșie
4 căței de usturoi
2 legături mărar
2 crenguțe rozmarin
1 vârf de linguriță cimbru
sare, piper
200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g Linte Bonduelle
100 g orez cu bob lung
300 g roșii cubulețe conservă
200 g mozzarella
500 ml stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
4 ardei grași
10 roșii mici
1 ardei iute
1 ceapă roșie
4 căței de usturoi
2 legături mărar
2 crenguțe rozmarin
1 vârf de linguriță cimbru
sare, piper
- Pași 1Pregătim ingredientele. Tocăm mărunt: ceapa roșie, usturoiul, ciupercile și mărarul și dăm pe răzătoare mozzarella. Continuăm să tăiem morcovii și ardeiul iute.
- Pași 2Luăm ardeii grași și le tăiem partea de sus, capacul și îndepărtăm semințele.
- Pași 3Într-o tigaie punem ulei și călim ceapa și usturoiul la foc mediu, adăugând după gust, sare și piper. Adăugăm treptat: ardeiul iute, orezul, stocul de legume și după 7 minute punem morcovii, lintea și ciupercile, rozmarin, mărar, cimbru. Când se absoarbe lichidul, adăugăm roșiile cubulețe din conservă și mai lăsăm pe foc 2 minute.
- Pași 4Umplem ardeii grași pregătiți la pasul 2 cu amestecul din tigaie, adăugăm mozzarella și puțin mărar, după care punem capacul la loc.
- Pași 5Așezăm toți ardeii întro tavă în care punem stoc de legume, roșii cuburi, câteva crenguțe de cimbrișor și le dam la cuptor pentru aproximativ 50 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Lasagna rulată cu ciuperci și brânză
Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.
Descoperă și...