Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume cu orez Spain mix, Bonduelle

250 gr piept de pui

100 gr chorizo

2 ardei

sos iute

coriandru

oregano

boia ardei dulce

ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume cu orez Spain mix, Bonduelle

250 gr piept de pui

100 gr chorizo

2 ardei

sos iute

coriandru

oregano

boia ardei dulce

ulei

sare

piper

Rețete făcute cu

Amestecul de legume în stil Spaniol cu orez
  1. Pași 1
    Într-o tigaie cu puțin ulei, se soteaza mixul spaniol, cu sare și piper.
  2. Pași 2
    Tăiem pieptul de pui fâșii, și îl condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce și sos iute și se pregătește la tigaie. Peste pui adăugăm ardeiul tăiat felii și rondelele de chorizo și condimentăm cu oregano și coriandru.
  3. Pași 3
    Pe o farfurie punem un pat din mixul spaniol, peste care adăugăm mixul de carne de pui cu ardei și chorizo pregătite la tigaie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.