Supele cremă sunt o alternativă gustoasă, rapidă și sățioasă la clasicele ciorbe de legume. Amestecul de legume pentru supa cremă de dovleac de la Bonduelle este un deliciu care te duce cu gândul la recolta bogată a toamnei. O rețetă simplă, cu cele mai bune legume congelate, în care gustul predominant este dat de dovleac, lângă care se alătură pentru mai multă savoare, morcovi cuburi și ceapă. Produsul este congelat rapid, nu necesită decongelare și conține 3 porții. Conținutul pungii se introduce într-o oală aflată în fierbere, timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă un pahar de smântână cu 30% grăsime, se amestecă cu ajutorul unui blender și se condimentează după gust.
Dovleac cuburi (50%), morcovi cuburi (40%), ceapă cuburi (10%). Poate conține țelină.
Urme de Țelină.
pentru 100g | o porție de 133g | |
---|---|---|
Energie în kJ | 120 kJ | 162 kJ |
Energie (kcal) | 29 kcal | 39 kcal |
Grăsimi (g) | 0,2 g | 0,3 g |
Din care acizi saturati (g) | 0,1 g | 0,1 g |
Glucide (g) | 4,8 g | 6,4 g |
Din care zaharuri (g) | 3,1 g | 4,1 g |
Fibre (g) | 2,2 g | 2,9 g |
Proteine (g) | 0,8 g | 1,1 g |
Sare (g) | 0,03 g | 0,04 g |
Produsul este congelat rapid, nu necesită decongelare și conține 3 porții. Conținutul pungii se introduce într-o oală aflată în fierbere, timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă un pahar de smântână cu 30% grăsime, se amestecă cu ajutorul unui blender și se condimentează după gust.
Frigder (de la 0 la +4°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.