Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți. Spanacul tocat Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
Spanac tocat. Poate conține urme de țelină.
Sursă de acid folic
Urme de Țelină.
pentru 100g | o porție de 200g | |
---|---|---|
Energie în kJ | 80 kJ | 161 kJ |
Energie (kcal) | 19 kcal | 38 kcal |
Grăsimi (g) | 0,2 g | 0,4 g |
Din care acizi saturati (g) | 0,1 g | 0,2 g |
Glucide (g) | 1,6 g | 3,2 g |
Din care zaharuri (g) | 0,5 g | 1,0 g |
Fibre (g) | 1,9 g | 3,8 g |
Proteine (g) | 1,8 g | 3,6 g |
Sare (g) | 0,03 g | 0,06 g |
Vitamina B9 totală (µg) | 69,4 µg | 139 µg |
Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.