Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (750 g) Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 ouă
500 ml lapte
50 g unt
30 g amidon alimentar
4-5 căței usturoi
sare
piper
2 ouă
500 ml lapte
50 g unt
30 g amidon alimentar
4-5 căței usturoi
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (750 g) Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 ouă
500 ml lapte
50 g unt
30 g amidon alimentar
4-5 căței usturoi
sare
piper
2 ouă
500 ml lapte
50 g unt
30 g amidon alimentar
4-5 căței usturoi
sare
piper
- Pași 1Amestecăm într-un castron mic amidonul cu puțin lapte rece.
- Pași 2Într-o cratiță încăpătoare punem restul de lapte peste care turnăm amestecul de amidon. Punem cratița la foc mic și lăsăm să se încălzească puțin, amestecând constant pentru a nu se forma cocoloașe.
- Pași 3Punem spanacul în sosul călduț si continuăm să gătim la foc mic, amestecând periodic. Asezonăm cu sare și piper. După ce piureul ajunge la punctul de fierbere, îl mai lăsăm 2-3 minute.
- Pași 4La final adaugăm untul rece și usturoiul tocat mărunt.
- Pași 5Servim piureul de spanac împreună cu 12 ouă ochiuri.
Descoperă și...