1. >Rețete
  2. >Spanac cu ou

Spanac cu ou

Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (750 g) Spanac frunză cu frunză Bonduelle

2 ouă

500 ml lapte

50 g unt

30 g amidon alimentar

4-5 căței usturoi

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (750 g) Spanac frunză cu frunză Bonduelle

2 ouă

500 ml lapte

50 g unt

30 g amidon alimentar

4-5 căței usturoi

sare

piper
  1. Pași 1
    Amestecăm într-un castron mic amidonul cu puțin lapte rece.
  2. Pași 2
    Într-o cratiță încăpătoare punem restul de lapte peste care turnăm amestecul de amidon. Punem cratița la foc mic și lăsăm să se încălzească puțin, amestecând constant pentru a nu se forma cocoloașe.
  3. Pași 3
    Punem spanacul în sosul călduț si continuăm să gătim la foc mic, amestecând periodic. Asezonăm cu sare și piper. După ce piureul ajunge la punctul de fierbere, îl mai lăsăm 2-3 minute.
  4. Pași 4
    La final adaugăm untul rece și usturoiul tocat mărunt.
  5. Pași 5
    Servim piureul de spanac împreună cu 12 ouă ochiuri.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă