Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Paste integrale cu creveți și spanac
O cină spectaculoasă, ușor de pregătit!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
200 g paste integrale (fusilli, penne)
150 g creveți decorticați 26/30
1 ardei gras
1 ardei iute
10 roșii cherry
1/2 lime
100 g parmezan
1 căpățână usturoi
50 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
30 g unt
Chives
Ierburi aromatice
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
200 g paste integrale (fusilli, penne)
150 g creveți decorticați 26/30
1 ardei gras
1 ardei iute
10 roșii cherry
1/2 lime
100 g parmezan
1 căpățână usturoi
50 ml vin alb
50 ml supă bază de legume
30 g unt
Chives
Ierburi aromatice
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Spanac frunză cu frunză
Pași 1
Punem apa la fiert cu sare, adăugăm pastele și lăsăm să fiarbă in funcție de timpul indicat pe ambalaj pentru paste.
Pași 2
Călim într-o tigaie usturoiul tocat în unt, apoi ardeiul gras tăiat în fâșii, ardeiul iute și creveții, amestecăm și asezonăm cu sare și piper. Stropim cu zeama de la un lime, apoi cu vin, lăsăm să iasă alcoolul din ei și putem adăuga spanacul.
Pași 3
Adăugăm peste compoziția din tigaie pastele, fierbem 3-4 minute și adăugăm roșiile cherry, supa pe bază de legume, unt, chives și parmezan pe deasupra.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez în stil spaniol cu chorizo și pui
Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.
Supă minestrone cu spanac
O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac