1. >Rețete
  2. >Paste integrale cu creveți și spanac

Paste integrale cu creveți și spanac

O cină spectaculoasă, ușor de pregătit!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

200 g paste integrale (fusilli, penne)

150 g creveți decorticați 26/30

1 ardei gras

1 ardei iute

10 roșii cherry

1/2 lime

100 g parmezan

1 căpățână usturoi

50 ml vin alb

50 ml supă bază de legume

30 g unt

Chives

Ierburi aromatice

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

200 g paste integrale (fusilli, penne)

150 g creveți decorticați 26/30

1 ardei gras

1 ardei iute

10 roșii cherry

1/2 lime

100 g parmezan

1 căpățână usturoi

50 ml vin alb

50 ml supă bază de legume

30 g unt

Chives

Ierburi aromatice

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Punem apa la fiert cu sare, adăugăm pastele și lăsăm să fiarbă in funcție de timpul indicat pe ambalaj pentru paste.
  2. Pași 2
    Călim într-o tigaie usturoiul tocat în unt, apoi ardeiul gras tăiat în fâșii, ardeiul iute și creveții, amestecăm și asezonăm cu sare și piper. Stropim cu zeama de la un lime, apoi cu vin, lăsăm să iasă alcoolul din ei și putem adăuga spanacul.
  3. Pași 3
    Adăugăm peste compoziția din tigaie pastele, fierbem 3-4 minute și adăugăm roșiile cherry, supa pe bază de legume, unt, chives și parmezan pe deasupra.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.

  • Supă minestrone cu spanac

    O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac

  • Chifteluțe cu spanac și ciuperci

    Descoperă o rețetă delicioasă!