1. >Rețete
  2. >Paste mediteraneene

Paste mediteraneene

O porție de paste gustose asezonate cu un mix complex de legume mediteraneene!
Mediu
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (700 g) Amestec de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle

500 g paste

200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime

30 g parmezan ras

200 g roșii cuburi

100 g măsline fără sâmburi

2 linguri ulei de măsline

2-3 legături ceapă verde

4-5 căței de usturoi

piper verde măcinat

piper negru măcinat

sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (700 g) Amestec de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle

500 g paste

200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime

30 g parmezan ras

200 g roșii cuburi

100 g măsline fără sâmburi

2 linguri ulei de măsline

2-3 legături ceapă verde

4-5 căței de usturoi

piper verde măcinat

piper negru măcinat

sare
  1. Pași 1
    Umplem o oală cu apă și o punem la fiert la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adaugăm puțină sare și în mai puțin de 1 minut adaugăm pastele și amestecăm ușor, din când în când, până la terminarea procesului de fierbere (vezi pe pachet timpul de fierbere indicat).
  2. Pași 2
    Între timp pregătim legumele. Tăiem ceapa mărunt, brânza, măslinele. Într-o cratiță cu puțin ulei, călim ceapa la foc mic peste care adăugam amestecul de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle și lăsăm 4 minute să se gătească al dente. Adăugăm usturoiul felii, măslinele și sosul de roșii, condimentăm cu piper și mai lăsăm 4 minute pe foc.
  3. Pași 3
    Strecurăm pastele, gustăm pentru a verifica că s-au fiert conform preferințelor personale. În farfurie adâncă, punem pastele, amestecul de legume deasupra și pe marginea farfuriei câteva bucăți de telemea de vacă tăiată cuburi. Presărăm cu parmezan ras.
Sfaturi în bucătărie
Timpul de fierbere al pastelor variază în funcție de tipul de paste ales, însă în general, durează între 5 și 12 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un c...

  • Caracatiță cu legume mediteranene

    Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean...